Hírek

Rekordot döntött honlapunk!
2017. 06. 22.
Rekordot döntött honlapunk!
Rekordot döntött honlapunk!

Minden korábbinál több látogatót vonzott a vigado.hu 2017. májusában!

A Pesti Vigadó weboldala, a vigado.hu két héttel az épület 2014. március 14-ei megnyitása előtt indult útjára. A magas minőségű kulturális és művészeti programok iránt érdeklődő hazai közönség rövid idő alatt felfedezte az oldalt, hiszen a Magyar Művészeti Akadémia székházaként, befogadó kulturális intézményként működő épületben megvalósuló rendezvényekről, a műemléki épület megismerésének lehetőségéről, valamint az épület termeinek bérléséről is itt nyújtunk bővebb tájékoztatást.

A három év során gyűjtött tapasztalatok és visszajelzések alapján idén év elején a felhasználói igényeket jobban kiszolgáló oldalt indítottunk útjára. Az elmúlt hónapok adatai azt bizonyítják, hogy célunkat sikerült elérnünk, így egyre többen látogatnak el a vigado.hu-ra, amely indulása óta 2017 májusában érte el a legtöbb egy hónapra eső látogatói létszámot.

Köszönjük érdeklődésüket! A honlap felkeresése után látogassanak el hozzánk személyesen is, és vegyenek részt kulturális, művészeti programjainkon, valamint ismerkedjenek meg idegenvezetéseinken az épület múltjával.