Hírek

Sikeresen zárult a Vigarda Gyermekbérlet a Vigadóban
2017. 03. 07.
Sikeresen zárult a Vigarda Gyermekbérlet a Vigadóban
Sikeresen zárult a Vigarda Gyermekbérlet a Vigadóban

A 2016/17-es évadban első alkalommal megrendezett Vigarda Gyermekbérlet sorozat minden rendezvénye mosolyt csalt a gyermekek arcára. Megkértük őket és kísérőiket mondják el, írják le mit tapasztaltak, hogy érezték magukat.

A Pesti Vigadó 2016. november 16-án indította útjára Vigarda néven saját Gyermekbérlet sorozatát Kárász Eszter és az Eszterlánc mesezenekar Holnemvolt című mesekoncertjével. Decemberben a Veronaki Gőgös Gúnár Gedeon, 2017. februárjában pedig a Fitos Dezső Társulat A láda titka című előadását nézhették meg a bérletesek és a jegyet váltók. Már közvetlenül az egyes programok után a folyosókon vagy éppen a ruhatár előtt érezni, látni lehetett az óvodásokon, kisdiákokon, hogy sikerült olyan programot kínálni számukra, amely valóban leköti őket és felejthetetlen élményt nyújt számukra. A sorozat végén ezért arra kértük a gyermekeket és kísérőiket mondják el, írják le mit tapasztaltak és hogyan tetszett a sorozat, hátha ezzel mások is kedvet kapnak a részvételre.

 

- Azért tetszett, mert nagyon vicces volt és nagyon jó volt!

- Nekem az tetszett, mikor elkezdtek bohóckodni és "lökdösődni"!

- Az volt a legjobb, amikor énekelte a néni, hogy "méz, méz, méz"!

- Tetszett, amikor nem mozdultak, kővé változtak!

- Az nagyon vicces volt, mikor a néni vízilovat akart adni!

- Nekem az tetszett, amikor a néni összekeverte az állatokat!

-  Az volt a legjobb, amikor a bohócnál volt az esernyő és jöttek a színes "bigyók"!

- Nagyon jó zenék voltak és nagyon jó fények voltak, és a vetítés is tetszett!

 

S mit gondoltak a kísérők? Erről árulkodjon az alábbi levél:

„Köszönjük a lehetőséget, hogy a Pesti Vigadóban részt vehettünk ezeken a színvonalas előadásokon. Nagyon tetszett felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. Óvónőként nagyon jó érzés volt látni a gyerekek arcán az érdeklődést, az örömöt, a nevetést, a boldogságot. Mindhárom alkalommal élményekkel telve távoztunk. Sokáig beszélgettünk még az ovisokkal az előadásokról, énekeltük a megismert dalokat, felelevenítettük a közös emlékeket. A Vigadó épülete gyönyörű, az ovisok csak Aranypalotaként emlegetik!"

 

Ilyen kezdés és hatás után a Vigarda Gyermekbérlet sorozat nem maradhat el jövőre sem! A 2017/18-as évad előadásairól bővebb információk hamarosan honlapunkon keresztül lesznek elérhetőek.

Ha elsőként szeretne értesülni híreinkről, rendezvényeinkről, térítésmentes Nyitott ház programunk regisztrációjának kezdetéről, akkor még most iratkozzon fel Hírlevelünkre!