Koncert 2017.10.22. 17:00
Demény Balázs zongorakoncertje

Jegyárak

1.900 Ft

CAFe Budapest 2017 - A 2017-es nemzetközi zongoraversenyek győzteseinek bemutatkozása • 2.1 

Az egyik legrangosabb franciaországi zongoraverseny, a Concours International de Piano d’Île-de-FranceFrance legutóbbi győztese Demény Balázs volt. Az orosz és kínai versenyzőket megelőző ifjú tehetség már korábban is kiváló versenyeredményeket ért el, 2015-ben a Hans von Bülow, 2013-ban a Carl Filtsch Nemzetközi Zongoraverseny első díját nyerte el.

Rendszeresen koncertezik itthon és külföldön. 2016 júliusában Jesús López Cobos vezényletével játszotta Csajkovszkij b-moll zongoraversenyét, majd a Szigeten Liszt Haláltáncával lépett fel, a dirigens Hámori Máté volt.

2011-ben, a Liszt-emlékévben jelent meg Liszt Memorial Year című szólólemeze, amit tízkoncertes turné előzött meg. Fellépett már Brüsszelben, Párizsban, Lisszabonban, Berlinben, Rómában, Bukarestben, Münchenben és Kolozsváron.

Műsor:

Bartók: 15 magyar parasztdal, Sz. 71, BB 79

Haydn: D-dúr szonáta, No. 39., Hob. XVI:24

Kurtág György: Játékok – részletek

Ligeti: L'escalier du diable (Ördöglétra)

Bartók: Szabadban, Sz. 81, BB 89


Szervező: BFTK

További információkért és jegyvásárlásért kattintson ide.

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről