Koncert 2017.08.12. 19:30
Berkshire Choral International

A BCI (Sheffield, Massachusetts) egy 1982-ben alakult nonprofit oktatási intézmény, ami azzal az egyedülálló céllal jött létre, hogy amatőr énekesek számára biztosítson professzionális szintű énekkari tapasztalatot.

Az egyhetes közös éneklések közben, úgy Amerikában, mint más országbeli helyszíneken, az amatőr énekesek a kórusirodalom mesterműveit tanulják, próbálják és adják elő világklasszis karmesterek irányításával, professzionális szimfonikus zenekarok kíséretével. A tanulási folyamatot műhelymunka, kurzusok és professzionális szakmai stáb teszi teljessé.

Ebben az évben a BCI más helyszínek mellett Budapesten is bemutatkozik.

„Azért jövünk össze, hogy együtt létrehozzunk valami időtállóbb értéket és szépséget, mint amit külön-külön is valaha létrehozhatnánk.” – Robert Shaw karmester (1916-1999)

 

Fellépők:

Berkshire Nemzetközi Kórus

Budapest Szimfonikus Zenekar

Heinz Ferlesh, karmester

Christina Andersson, szoprán

Daniel Ochoa, bariton


Johannes Brahms: Német Requiem

 

A rendezvényre a belépés díjtalan.

Regisztrálni a booking@violintravel.com e-mail címen vagy a Violin Travel jegyirodájában lehet (1052 Budapest, Haris köz 1., nyitva mindennap 10.00-20.00).

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről