Teátrum

Helyszín: Sinkovits Imre Kamaraszínpad

André Rieu maastrichti koncertjének közvetítése

A bizalmasan csak „Keringőkirály”-nak nevezett André minden évben több ezer rajongó előtt adja koncertjét szülővárosában, a gyönyörűséges, középkori emlékeket őrző holland Maastrichtban. 

Mint mindig, Andrét a híres Johann Strauss Orchestra kíséri, évről évre ugyanazok a szopránok és tenorok lépnek föl, de minden évben más sztárvendégek vállalkoznak szóló feladatokra. A maastrichti koncertek André legnépszerűbb fellépései az évad során.

A világ élő színpadi közvetítései közül az André Rieu-koncertek szinte a legnépszerűbbek. A zenész személyes karizmáját is felhasználja, hogy minden korosztály számára felejthetetlen, humorral, muzsikával és érzelmekkel teli estét varázsoljon. Adja át magát a rabul ejtő atmoszférának, ami a világ négy sarkából vonzza Maastrichtba a nézőket, hogy együtt élvezzük a zenét és a táncot, hogy együtt sírjunk és nevessünk!

André ezt üzeni szeretett közönségének: „Ki nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy júliusban ismét a mozikba kerül a szülővárosomban, Maastrichtban adott koncertem. Nagyszerű este lesz, ígérem, felejthetetlen zenei csemege! Nem tud Maastrichtba utazni? Akkor mi megyünk Önhöz, az Önhöz közel eső moziba!”

Mint mindig, a programban lesz egy házigazda, az est során a kalauzunk, aki közvetlenül a koncert után exkluzív interjút készít Andréval, amit csak a mozis közönség élvezhet. A koncert kb. háromórás, lesz egy tizenöt perces szünet. A felkonferáló szövegek hol angolul, hol hollandul hangzanak el, utóbbi esetben angol felirattal.

 

Műsoridő: körülbelül 3 óra 1 szünettel

Jegyár: 4000 Ft

Időpontok
2016.07.23.-08:00