-
Kiállítás

Helyszín: Vigadó Galéria (Alsó- és Földszint)

Tápláló Gyökér - Galánfi András életmű-kiállítása

Tápláló Gyökér címmel Galánfi András, a népművészet mesterének és egyben a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagjának életmű-kiállítása nyílik a Vigadó Galéria két termében, mely március 14-étől április 14-éig látható

A kiállítás célja, hogy összefoglalja azt az alkotói tevékenységet, amely 1970-től napjainkig tart. A kiállítás alapját 80 enteriőr alkotja, ahol a kiegészítő tárgyak felesége, Galánfiné Schmidt Teréz szövő iparművész fali kárpitjai és szövött ruhái. A kiállításban szobrok, bálványok, mintegy 30 darabból álló székegyüttes, valamint domborművek szerepelnek.

A kiállítás második termében berendezett kirgiz nemezsátor fogadja a látogatókat, a vetítőben pedig szívesen látunk felnőtt és gyerek csoportokat Galánfi András kézművesekről készített tizenöt felvételének megtekintésére.

 

A Pesti Vigadó épületében megvalósuló kiállítások idején lehetőséget teremtünk a kiállító művészekkel való találkozásra. Célunk, hogy a lehető leghitelesebb forrásból, magától az alkotótól kaphassanak személyes hangvételű tájékoztatást látogatóink, időt hagyva kérdésekre, beszélgetésre.

Galánfi András az alábbi időpontban tart tárlatvezetést:

2015 március 25-én 10 órától - Jelentkezés

 

A szakmai tárlatvezetés a kiállítás megtekintésére szóló jegy elektronikus vagy helyszínen történő megvásárlása és jegyellenőröknek való bemutatása továbbá a regisztrációs felületen történő jelentkezés mellett vehető igénybe az első 30 fő jelentkező részére.

A megadott maximális létszám elérését követően a regisztrációt zárjuk, honlapunkon, az adott időpont mellett feltüntetjük. (BETELT)

Az indulásra minden esetben a meghirdetett időpontban kerül sor a kiállítás helyszínén. Kérjük a pontos kezdés érdekében korábban érkezzen. A szakmai-művészeti tárlatvezetés a meghirdetett időpontban minden esetben kezdetét veszi.

A rendezők a változtatás jogát fenntartják.

A programváltozásról a honlapon és e-mailben adunk tájékoztatást.

Időpontok
2015.03.16.-2015.04.19.