Koncert 2019.02.10. 19:30
„Cimbalomvarázs”

Jegyárak

2.990 Ft

Fővárosi Palotakoncertek Hollywood legújabb magyar sztárjával!

A Magyar Kamarazenekar „Fővárosi Palotakoncertek” sorozatának keretében 2019. február 10-én újabb különleges helyszínre, a Pesti Vigadóba kalauzolja el az érdeklődőket.

Virtuóz örömzenélésre számíthat a közönség Lisztes Jenő cimbalomművész közreműködésével, aki nagyon fiatalon meghódította a világ legrangosabb koncerttermeit, többek között a new york-i Carnegie Hall-t, és olyan élvonalbeli művészekkel dolgozik együtt, mint Roby Lakatos vagy Hans Zimmer. Részt vett hollywood-i sikerprodukciók létrejöttében, a Sherlock Holmes című mozifilmben is az ő cimbalomjátéka hallható.

A Magyar Kamarazenekart nemzetközi elismerés övezi, világhírű szólistákkal dolgozik. Az Együttes koncertmestere Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész, aki negyvenéves pályafutása alatt a világ legpatinásabb helyszínein kápráztatta el a közönséget művészetével.

A koncerten elhangzanak többek között Liszt, Brahms, Rimszkij-Korszakov művei.

Szervező: Magyar Kamarazenekar Alapítvány

Jegyvásárlás

Helyszín

Északi terem A Pesti Vigadó II. emeletén található Északi terem kiváló helyszínt biztosít kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák, könyvbemutatók, sajtótájékoztatók, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről