Kiállítás 2019.09.20. - 2019.11.17.
Iparművészet a belsőépítészetben

Jegyárak

800 Ft

Belső terek mesterei: 20 éves az Év belsőépítésze díj

A 20 éves az Év Belsőépítésze díj bemutatja azoknak a pályázóknak és nyerteseknek pályamunkáit, akik örömmel vettek részt a pályázaton. A díj 1998-ban, Laki Pál és Laki Péter üzletemberek kezdeményezésére, a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata közreműködésével a kiemelkedő tervezőművészeti tevékenység elismeréseként jött létre. Ebből az óriás anyagból, minden pályázó anyagából ízelítőt állítunk ki, a kiállító terünk lehetőségeit maximálisan kihasználva.

Az Iparművészet a belsőépítészetben a belsőépítészek és az iparművészek együtt gondolkodását, egymásra hangolódását mutatja be a megvalósult művekről készült képeken. Az iparművészeti tárgyak egy-egy részletének, makettjének anyagmintájának kiegészítésével teszik valóságosabbá a látványt.

Szervező: Magyar Belsőépítész Egyesület

A kiállítás 2019. szeptember 20. és  november 17. között látogatható.

***

VÁLTSON ÉVES KIÁLLÍTÁSBÉRLETET! 

A kártya egy egész éven át élményekkel ajándékozza meg tulajdonosát! A Pesti Vigadó éves kiállításbérlete korlátlan számú belépést biztosít az aktuálisan látogatható valamennyi kiállításra és a teljes műemléki épület látogatható tereibe.

Helyszín

Vigadó Galéria - Földszint A Pesti Vigadó földszinti kiállítótere a Vigadó Galéria eredeti otthona. bővebben a helyszínről