Koncert 2018.01.30. 10:00
Bíró Eszter: Állati zenés ABC

Jegyárak

1.200 Ft
3.000 Ft

MINDEN JEGY ELFOGYOTT! Vigarda Gyermekbérlet 2017/18 - Az ABC megszerettetése mellett az állatokról és a helyes étkezésről is szó esik a dalokban. Az előadás interaktív, sok-sok játékkal, humorral, élőben megszólaló muzsikával, egy felhőtlen barangolás a betűk és a hangok világában!

Bíró Eszter énekeső, színésznő, aki eddig musical – és film főszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló Állati Zenés ABC című képeskönyvet, az ehhez tartozó lemezt és színpadi produkciót készített. Az „Állati Zenés ABC” 2014-ben az év hazai gyerekalbuma lett, és Fonogram - Magyar Zenei Díj -at kapott.

Az énekesnőnek két saját gyermeke adta az ihletet, hogy az ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítsa és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal, ugyanakkor a szülőknek is színvonalas szórakozást nyújthasson. A dalszövegek Hegyi György (Emil.Rulez!) munkái, a zenéket az Artisjus-díjas, többszörös platina– és aranylemezes Födő Sándor “Fodo” írta, aki az utóbbi években Halász Judit lemezeinek egyik zeneszerzője is. 

Eszter mellett a színpadon olyan kiváló zenészek szerepelnek, mint maga a zeneszerző, Födő Sándor “Fodo” és Hámori Máté. Az előadók, amellett, hogy használják a mai technika adta lehetőségeket is (effektezés, looperezés), több hangszeren szólaltatják meg a zenei kíséretet a harmonikától, melodiontól, gitártól egészen a különböző nemzetiségű, például afrikai, arab, spanyol és latin amerikai ütőhangszerekig. 

Zenészek:

Födő Sándor  “Fodo” - melodion, harmonika, ütőhangszerek
Hámori Máté – gitárok, ütőhangszerek  


Jegyár: 1.200 Ft

Bérletár: 3.000 Ft
Váltsa meg bérletét!

 

A Vigarda Gyermekbérlet további előadásai:

2017. október 4. (szerda) 10.00 óra

Nefelejcs Bábszínház: Kippkopp és a Kipikopik

2017. december 5. (kedd) 10.00 óra

Bahorka Társulat: Téli Mese

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről