Ismeretterjesztés 2018.04.04. 19:30
Katti Zoób 2018 | Fairy Tale Haute Couture

Jegyárak

3.000 Ft

Budapesti Tavaszi Fesztivál - „...és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Aki nem hiszi, járjon utána!” – általában ez a gyönyörű tündérmesék vége, amelyekről gyerekként álmodunk

Ez most nem a vége, hanem a KATTI ZOÓB 2018 S/S HAUTE COUTURE divatbemutató kezdete, amely egy áprilisi napon fantasztikus világgá alakítja át a Pesti Vigadót.

A Szamárbőr királyfi csodás szimbólumai mesélnek, a mesét divatra átformáló hangulattal, amelyet a múltunkkal áthatott képzelet ihletett, és új életet ad a tündérmesének. A bujdokló, szamárbőrbe zárt királyfit országról országra kíséri az elfogadás gyönyörű meséje, hogy végül megtalálja a boldogságot.

A divat ellentmondása, hogy minden szezonban másnak kell lennie, ugyanakkor elvárás a felismerhető, stílusos állandóság. A Katti Zoób Divatház tündérmeséjében minden ruhát aktuálisan paradoxonná tesz az idő, a mély kulturális üzenet, az haute couture mívesség és a fiatalság kortárs egyszerűsége.

A Fairy Tale Haute Couture bemutató egy különleges, fantáziadús crossover produkció, amely a divat optikáján keresztül mesél a múltról, a jelenről és a jövőről. A zenét és az öltözékeket használja a karakter átalakulásához, ezzel szimbolizálva a különböző országok népeinek egyéniségét, kultúrájuk szépségét.

„Több mint 30 éve dédelgetem ezt a történetet, vártam, hogy egyszer megjeleníthessem, illusztráljam a saját eszközeimmel. A mese olyan kifejezési eszköz, amelyet mindannyian szeretünk, széles skálán játszik, koncepcionális és szürreális, elgondolkodtat és elbűvöl, hogy megtalálhassuk magunkat varázslatos világában.”

A Budapesti Tavaszi Fesztivál további programjai a Pesti Vigadóban > #ittahelyem

 JEGYVÁSÁRLÁS  

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről