Idegenvezetés 2019.04.09. 10:30
Koncertkulisszák és történetek

BUDAPEST ART WEEK - Betekintés a Pesti Vigadó világába.

MINDEN JEGY ELFOGYOTT!

A tárlatvezetésen Budapest Art Week karszalaggal lehet részt venni. További információ a rendezvény honlapján érhető el. A Budapest Art Week -re érvényes karszalagok március 26-ától a Pesti Vigadó jegypénztárában is megválthatóak. 

Jöjjön és fedezze fel a Pesti Vigadó kollégáinak segítségével, hogy mitől vált az épület a társasági élet központjává és mi az, ami ma is a művészeti-kulturális és turisztikai programok népszerű helyszínévé teszi!

A vezetett túra során a látogatók megtekinthetik többek között az impozáns Dísztermet, ahol egy koncert előkészületeibe nyerhetnek bepillantást, a Budára néző, fantasztikus látványt nyújtó Panoráma teraszt, valamint a nagyközönség számára nem látogatható, további izgalmas tereket.

Bújjon egy órára a fellépő művészek bőrébe, lépjen be a színfalak mögé és ismerje meg történeteinken keresztül a Pesti Vigadó világát!

Létszám: maximum 40 fő

***

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.