Koncert 2018.04.14. 19:00
Kórusünnep - A zene mindenkié

Jegyárak

1.000 Ft

Budapesti Tavaszi Fesztivál - Visegrádi országok kórusainak ünnepi hangversenye

Immár hagyományként, harmadik alkalommal gyűlnek össze a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége, a KÓTA közreműködésével a legnevesebb hazai kórusok, hogy a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében nagyszabású műsorral kedveskedjenek a kóruszene kedvelőinek. Ezúttal a Vigadó történelmi falai között hazai és külföldi kórusok előadásában csendülnek fel az európai kóruszene legszebb alkotásai, többek között opera- és oratóriumrészletek a V4-országok zeneszerzőitől, például Erkeltől és Smetanától.

Közreműködik: Veraicon (karigazgató: Izabela Biskupska), A Kroměříži Pedagógiai Középiskola Leánykara (karigazgató: Jiří Jablunka), SZSU – Szlovákiai Pedagógusok Férfikara (karigazgató: Štefan Sedlický), Vox Caelestis (karigazgató: Szebellédi Valéria)

A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetségével közös program.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál további programjai a Pesti Vigadóban#ittahelyem

 JEGYVÁSÁRLÁS 

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről