Koncert 2017.09.09. 19:30
Olasz Opera Gálaest

Jegyárak

4.000 Ft; 5.000 Ft; 6.000 Ft

Georgina von Benza operaénekesnő jubileumi koncertje - Olasz Operaslágerek, kiváló áriák és duettek Verdi, Puccini, Mascagni, Catalani, Giordano, Cilea operáiból.

Georgina von Benza éneklése, hangja hasonlít az égi zenéhez a mennyei angyalok tisztaságával“ (Frankfurti Napilap)

A hesszeni Wiesbadeni és Müncheni Bajor Állami Operaházak egykori szólistája és állandó tagja ünnepli jubileumát pályatársával, a skandináv származású mezzoszoprán Katja Lyttinggel, akinek „meleg színű mély regisztere és tündöklő magassága van“ (The Times) és tenor kollégájával, Bándi Jánossal, akinek „hangja széles skálájú, csodálatos gazdag színezetű“.

Egy felejthetetlen operaest a mesés Pesti Vigadó Dísztermében Budapesten, a Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretében „híres a homogén és briliáns hangzásról, főleg az opera kíséretben Gyüdi Sándor főzenei igazgató vezetése alatt, egyike a leghíresebb magyar zenekaroknak.“

Az operagála koncertet vezényli Marco De Prosperis, aki egy „felejthetetlen operazenei fesztiválest vezető karmestere Madridban" (El Pays).

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről