Tánc 2017.05.27. 13:30
Táncbemutató és Táncház

Élő zenés műsor és táncoktatás a Budapest Főváros Bartók Táncegyüttessel.

A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes programja kicsiknek és nagyoknak.

A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes megalakulása óta meghatározó szereplője a hazai néptánc mozgalomnak, és rendszeresen részt vesz a szakmai megmérettetéseken, versenyeken: a Szolnoki Országos Néptáncfesziválon, a Zalai Kamaratánc Fesztiválon és a Néptáncosok Országos Bemutató Színpadán. Számos díj és kitüntetés birtokosa, 2010-ben örökös kiváló minősítést szerzett, melyet 2012-ben, majd 2014-ben ismételt Kiváló minősítéssel erősített meg. Az együttes jelenleg öt csoportban végzi tevékenységét: az óvodás, kisiskolás, iskolás korosztályon túl felnőtt kezdő táncosokat is vár tagjai közé.

A Nyitott Ház napján 13:30 és 15:30 között várjuk a néptánc iránt érdeklődőket.

Helyszín: Északi terem (II. emelet)

 

A Nyitott Ház további rendezvényeiért kérjük, látogassa meg a program részletes oldalát.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a Pesti Vigadó egész nap ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül látogatható, termei és kiállításai térítésmentesen tekinthetők meg.

Helyszín

Északi terem A Pesti Vigadó II. emeletén található Északi terem kiváló helyszínt biztosít kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák, könyvbemutatók, sajtótájékoztatók, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről