Kiállítás

Helyszín: Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Keresztes Dóra és Orosz István kiállítása

Az egykori Vigadó Galéria épp három évtizede, 1985. augusztus 1. és szeptember 1. közt rendezte meg az Iparművészeti Főiskoláról akkoriban kikerült fiatal grafikus pár, Keresztes Dóra és Orosz István első közös kiállítását.

A kezdő kiállítók számára sok szempontból emlékezetes eseményt a TV Galériája című televíziós műsor is rögzítette. A mostani kiállítás, noha az utolsó harminc év tervezőgrafikai munkáiból szemezget, de megidéz néhányat az egykor itt függő régi képek közül is. 

 

Jegyár: 1.500Ft

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy interneten keresztül kizárólag teljes árú jegyet tudnak vásárolni!

Kedvezményes árú jegyek csak a Pesti Vigadó Jegypénztárában válthatóak!

A kiállításhoz tartozó programok:

Keresztes Dóra és Orosz István kiállítása – Finisszázs
2017. január 22-én, vasárnap, a Magyar Kultúra Napján zárul Keresztes Dóra és Orosz István, az MMA rendes tagjának kiállítása a Pesti Vigadóban, a Magyar Művészeti Akadémia székházában. Délután 16 órától a földszinti és alsó szinti kiállítótermekben a művészek tárlatvezetést tartanak, majd 17 órakor a IV. emeleti Sinkovits Imre Kamaraszínpadon animációs filmjeik vetítésére kerül sor. A filmeket Buglya Sándor, az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozatának vezetője mutatja be, majd beszélget az alkotókkal. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpontok
2016.11.29.-2017.01.22.
2017.01.22.-16:00