Ismeretterjesztés

Helyszín: Északi terem

Táncbemutató, táncház élőzenével

 A Tímár Sándor által alapított Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes programja kicsiknek és nagyoknak

Az idén 58 éves Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes megalakulása óta meghatározó szereplője a hazai néptánc mozgalomnak. A Tímár Sándor által alapított táncegyüttes rendszeresen részt vesz a szakmai megmérettetéseken, versenyeken: a Szolnoki Országos Néptáncfesziválon, a Zalai Kamaratánc Fesztiválon és a Néptáncosok Országos Bemutató Színpadán.
Számos díj és kitüntetés birtokosa, 2010-ben örökös kiváló minősítést szerzett, melyet 2012-ben, majd 2014-ben ismételt Kiváló minősítéssel erősített meg.


Az együttes jelenleg öt csoportban végzi tevékenységét: az óvodás, kisiskolás, iskolás korosztályon túl felnőtt kezdő táncosokat is vár tagjai közé.

A Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes művészeti vezetői Sánta Gergő és Sánta-Biró Anna, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes szólistái.

 

Tisztelt Látogatóink!
Köszönjük az óriási érdeklődést, a Vigadóban megvalósuló programok iránt, a programra a regisztrációs jelentkezést lezártuk.
Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a Ház egész nap ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül látogatható, termei, kiállításai térítésmentesen tekinthetőek meg.

Időpontok
2016.09.17.-14:00
2016.09.18.-14:00