Koncert

Helyszín: Díszterem

VIRGINIA STATE GOSPEL CHORALE

A Virginia State Gospel Chorale újra Magyarországon! Akad-e olyan, aki ne ismerné az „Oh happy Day!” című világhírű dalt, vagy ne látta volna az Apáca-show című filmet?

 A Virginia State Gospel Chorale jelenleg Amerika legnépszerűbb Gospel kórusa, köszönhetően annak, hogy 2013-ben döntősök voltak az America's Got Talent versenyén és rendszeresen szerepeltek az élő show-ban!

A kórus az 1971-es évek elején alakult James Holden irányításával. Turnéik során bejárták már szinte egész Európát. A rengeteg turnénak és koncertnek köszönhetően számos hírességgel volt alkalmuk együtt dolgozni csodálatos helyszíneken. Egyik legemlékezetesebb koncertjük az volt, melyet II. János Pál pápa tiszteletére adtak a Central Parkban karrierjük kezdetekor. 1997 és 2000 között felléptek Whoopi Goldberggel, Diana Ross-szal, Cindy Lauperrel a Radio City Music Hallban, valamint a BB King Blues Klubban. 2003-ban a Kórus elnyerte az első helyet a Black Music Caucus Choir versenyen New Yorkban. 2005-ben európai turnéjuk során lehetőségük volt fellépni a Vatikán karácsonyi koncertjén, szintén a pápa előtt.

 

Időpontok
2015.12.14.-19:30