Programok

Szűrők
Válasszon napot
Pesti Vigadó Idővonal
 

ÁLLANDÓ KIÁLLÍTÁS - a Pesti Vigadó története képekben. A Pesti Vigadó és elődje, a Redoute történetét bemutató tárlat 2017. május 27-e óta várja az épület iránt érdeklődő látogatókat.

Múlt-Idő

Látogatói emlékek a Pesti Vigadó kapcsán

10.29. - 01.06.
Generációk - Apa és Fia

id. Guti József és Guti J. Soma kiállítása

Jelhelyzetek

Polgár Csaba Ferenczy-díjas képző- és iparművész. Jelen emlékkiállítása a hatalmas életműből készült válogatás, amely első sorban a modern festő munkásságából ad ízelítőt.

Örökítés

A Lelkes család kiállítása

Kókay Krisztina ’75 – a vonal misztériuma

Kókay Krisztina grafikus és textilművész négy évtizedet meghaladó alkotói munkásságának emblematikus szövött falikárpitjaiból, textilre festett grafikáiból, egyedi és sokszorosított rajzaiból válogatott jubileumi tárlat kínál bepillantást és nyújt transzcendens alternatívát a posztmodern pánik csalódottságtól átitatott indulatából meghasadt valóságnak, valamint a dekonstruktív művészet téves optimizmusának és az öncélú kiteljesedésbe vetett bizonyosság kritikájának. 

12.01. - 01.27.
Garantált idegenvezetés 2018.12.15.

Fedezze fel a Pesti Vigadó több mint 150 éves történelmét és építészetét!

Téli Bérlet IV/1.

Hallgassa meg J. S. Bach: Karácsonyi Oratóriumát!

Symphonia Fantasia Karácsonyi koncert

A koncerten egy ritkán hallható Beethoven nyitány, ezt követően népszerű és szívesen hallgatott nagyzenekari művek szólalnak meg, a legismertebb francia opera és a legtöbbször előadott orosz balett rövidített szvit változata.

Az Óperenciás tengeren túl...

Zenei anyanyelvünk - A „magyar barokk zene” megidézése