Kiállítás

Helyszín: Vigadó Galéria V. emeleti kiállítóterem

Együtt – Egy időben

Bárd Johanna grafikusművész és Vereczkey Szilvia textilművész egyéni kiállítása.

Két Ferenczy Noémi-díjas alkotóművész korszakösszegző kiállítása.

Bárd Johanna a mindig újat kereső originális elemeket nemegyszer szokatlan struktúrába szervezve magasrendű művészeti élményt nyújt az olvasó számára. Egyéni hangú, nagyvonalú, igényes művészeti könyvek, albumok (meghívók, leporellók, plakátok, komplex grafikai arculatok) kerülnek a közönség elé. A grafikusművész munkáit eddig számos, rangos díjjal jutalmazták külföldön és belföldön egyaránt.

Vereczkey Szilvia textilművész e kiállításon mind egyedi textiljei közül a számára legkedvesebbeket, mind design tárgyai legjavát mutatja be az érdeklődő nagyközönségnek. A nagyméretű autonóm textilek tervezése és kivitelezése mellett a művészt az egyedi design tárgyak, öltözék-kiegészítők tervezése és igényes kivitelezése foglalkoztatja.

A kiállítás a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósul meg.

 

 

A Pesti Vigadó épületében megvalósuló kiállítások idején lehetőséget teremtünk a kiállító művészekkel való találkozásra. Célunk, hogy a lehető leghitelesebb forrásból, magától az alkotótól kaphassanak személyes hangvételű tájékoztatást látogatóink, időt hagyva kérdésekre, beszélgetésre.

Vereczkey Szilvia és Bárd Johanna 2015.november 4-én, november 11-én valamint november 18-án 17 órás kezdettel tartanak tárlatvezetéseket. Valamennyi alkalomra az Időpontokon belül lehet jelentkezni.

 

A szakmai tárlatvezetés a kiállítás megtekintésére szóló jegy elektronikus vagy helyszínen történő megvásárlása és jegyellenőröknek való bemutatása továbbá előzetes regisztráció mellett vehető igénybe az első 25 fő jelentkező részére.

Az indulásra minden esetben a meghirdetett időpontban kerül sor a kiállítás helyszínén. Kérjük a pontos kezdés érdekében korábban érkezzen. A szakmai-művészeti tárlatvezetés a meghirdetett időpontban minden esetben kezdetét veszi.

A rendezők a változtatás jogát fenntartják.

A programváltozásról a honlapon és e-mailben adunk tájékoztatást.

 

 

A kiállítás november 22-éig látogatható.

 

Időpontok
2015.10.31.-2015.11.22.
2015.11.04.-17:00
2015.11.11.-17:00
2015.11.18.-17:00