Hírek

A Pesti Vigadó Klubtagság
2022. 05. 06.
A Pesti Vigadó Klubtagság
A Pesti Vigadó Klubtagság

A 2022. május 7-én megrendezésre kerülő, IX. Nyitott Ház alkalmával először megvásárolható klubtagsági kártya birtokosa, egy éven át élhet a klubtagok számára biztosított jogosultságokkal és kedvezményekkel.

A Pesti Vigadó Klubtagjai névre szóló, át nem ruházható, a tagság megvásárlásától számított egy évig érvényes klubtagsági kártyát kapnak, amelynek ára 10.000 Ft. A klubtagsági kártya lejárta után újra kiváltható és megújítható.

Klubtagok jogosultságai, a klubtagsággal együtt járó kedvezmények:

- névre szóló, át nem ruházható éves kiállításbérlet,

- 20% kedvezmény minden, a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett programra (Szó-Szín-Játék sorozat, workshopok, épülettörténeti séták, tematikus túrák, stb.),

- 10% kedvezmény minden, a Vigadó Pont-ban forgalmazott könyvre, ajándéktárgyra,

- évente két alkalommal kiállításokhoz kapcsolódó exkluzív tárlatvezetés a klubtagok részére,

- évente két alkalommal a Pesti Vigadó klubtagságának készülő magazin kipostázása,

- évente egy alkalommal tematikus sétával, koncertprogrammal egybekötött klubdélután kizárólag a klubtagok részére,

- évente két alkalommal épülettörténeti séta szervezése a klubtagok meghívottjai számára,

- kiemelt ügyfélkapcsolati státusz: klubtagsági e-mailen keresztül előzetes jegyfoglalási, jegyvásárlási és regisztrációs lehetőség a jegyértékesítés/regisztráció indulását megelőzően.

A klubtagok a számukra szervezett programokról elektronikus úton, e-mailben kapnak tájékoztatást, míg az évente két alkalommal kiadott magazint postai úton juttatjuk el hozzájuk.

 

A Pesti Vigadó Klubtagjai klubtagsági kártyájukat a Pesti Vigadó földszintjén található Vigadó Pontban vásárolhatják meg, elsőként 2022. május 7-én!