Hírek

Éves bérlet egy mozijegy áráért!
2020. 10. 15.
Éves bérlet egy mozijegy áráért!
Éves bérlet egy mozijegy áráért!

Karácsonyra is speciális meglepetéssel készülünk a látogatóinknak: a Pesti Vigadó éves kiállításbérletének árát 50%-kal csökkentettük, így 3.000 Ft-ért kerülhet a fa alá!

Az éves kiállításbérlet – az első belépéstől számítva - egy teljes éven keresztül biztosít korlátlan számú belépést a Pesti Vigadó látogatható tereibe és az aktuális kortárs kiállításokra. A plasztikkártya elegáns megjelenésével az ünnepi díszekbe öltözött karácsonyfa alatti ajándékok méltán kiemelkedő meglepetése lehet.

A Pesti Vigadó romantikus épülete iránt érdeklődők a kártya tulajdonában megtekinthetik a közel 200 éves romantikus épület pazar tereit: az Előcsarnokot, a Foyert, a Díszlépcsőházat, a II. emeleti Dísztermet, és a VI. emeleti Panoráma teraszt, ahonnan egy újabb aspektusból láthatják a várost és az impozáns budai oldalt. A kortárs hazai művészek munkáiból összeállított tárlatok és életműkiállítások mellett több alkalommal nemzetközi alkotók munkáival is találkozhatnak az ide látogatók a Vigadó Galéria öt kiállítóterében.

A kedvezményes áron 3.000 forintért elérhető éves kiállításbérlet, diák- vagy nyugdíjas igazolvány felmutatásával 1.500 forintos áron vásárolható meg 2022. december 31-ig.

Vásároljon online!

***

Az online vásárolt bérletet számla felmutatásának ellenében tudja fizikai kártyára váltani.

Diák- és nyugdíjas kedvezmény csak a jegypénztárban elérhető igazolvány bemutatásával.

A névre szóló, át nem ruházható bérlet a kiváltás napjától számított 365 napig felhasználható