Hírek

Fontos hírek a rendezvények elmaradása és a jegyek kapcsán
2020. 03. 27.
Fontos hírek a rendezvények elmaradása és a jegyek kapcsán
Fontos hírek a rendezvények elmaradása és a jegyek kapcsán

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy Pesti Vigadóba tervezett rendezvények a Kormánydöntés visszavonásáig nem kerülnek megtartásra, a Pesti Vigadó 2020. március 18-ától zárva tart.

A Pesti Vigadó saját szervezésű rendezvényei* esetén jelenleg is zajlik más időpontban való megtartásuk lehetőségének mérlegelése. A megvásárolt jegyek és bérletek az új időpontokra is érvényesek lesznek, amelyek dátumát azonnal nyilvánosságra hozunk honlapunkon, a www.vigado.hu -n. Amennyiben szeretnének részt venni az új időpontban a rendezvényeken, kérjük kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre küldött levelükben jelezzék ezt felénk.

Amennyiben az új időpontok nem megfelelőek Önöknek, úgy kérjük, az Interticket oldalain elérhető webes felületen keresztül adják meg a rendezvény helyszínét (Pesti Vigadó), válaszzák ki az elmaradt előadást, rögzítsék jegyeik vonalkódját, nevüket és e-mail címüket annak érdekében, hogy a jegyár visszautalásra kerülhessen.

A biztosan elmaradó előadásokra vásárolt jegyek árát szintén ezen a felületen keresztül térítjük vissza. Kérjük, a 2020. március 17-ei Beethoven: Fidelio, a 2020. március 21-ei Tavaszváró a Kolompos Együttessel, a 2020. április 1-jei Csajkovszkij: A hattyúk tava és a 2020. április 28-ai Mascagni/ Leoncavallo: Parasztbecsület/ Bajazzók előadások jegyvásárlói is töltsék ki adataikkal a felületet. 

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a más szervezőhöz tartozó előadásokkal kapcsolatban az adott produkció szervezőjét keressék.

A koronavírus terjedése esetleges kockázatának csökkentése érdekében hozott döntésekről itt olvashat.

A fentiek kapcsán megértésüket kérjük, és köszönjük!

 

*A Pesti Vigadó saját szervezésű rendezvényei:

2020.03.17. Royal Opera House Beethoven: Fidelio - ELMARAD

2020.03.21. Vigarda sorozat Tavaszváró a Kolompos Együttessel - ELMARAD

2020.03.24. Szó, szín, játék sorozat Csurka István: Deficit - Új időpont várható

2020.04.01. Royal Opera House Csajkovszkij: A hattyúk tava - ELMARAD

2020.04.27. Szó, szín, játék sorozat Páskándi Géza: Vendégség - Új időpont várható

2020.04.28. Royal Opera House Mascagni/Leoncavallo: Parasztbecsület/Bajazzók - ELMARAD


Amennyiben a Pesti Vigadó nem látogatható, kérjük helyszíni jegyvásárlás ügyében forduljanak az ezen az oldalon található jegyirodákhoz.