Hírek

Karácsonyra jobb ajándékötletet nem talál!
2020. 11. 20.
Karácsonyra jobb ajándékötletet nem talál!
Karácsonyra jobb ajándékötletet nem talál!

Éves bérlet egy mozijegy áráért? Igen. Karácsonyra is speciális meglepetéssel készülünk a látogatóinknak: a Pesti Vigadó éves kiállításbérletének árát 50%-kal csökkentettük, így 3.000 Ft-ért kerülhet a fa alá!

Az éves kiállításbérlet – az első belépéstől számítva - egy teljes éven keresztül biztosít korlátlan számú belépést a Pesti Vigadó látogatható tereibe és az aktuális kortárs kiállításokra. A plasztikkártya elegáns megjelenésével az ünnepi díszekbe öltözött karácsonyfa alatti ajándékok méltán kiemelkedő meglepetése lehet.

A Pesti Vigadó romantikus épülete iránt érdeklődők a kártya tulajdonában megtekinthetik a közel 200 éves romantikus épület pazar tereit: az Előcsarnokot, a Foyert, a Díszlépcsőházat, a II. emeleti Dísztermet, és a VI. emeleti Panoráma teraszt, ahonnan egy újabb aspektusból láthatják a várost és az impozáns budai oldalt. A kortárs hazai művészek munkáiból összeállított tárlatok és életműkiállítások mellett több alkalommal nemzetközi alkotók munkáival is találkozhatnak az ide látogatók a Vigadó Galéria öt kiállítóterében. A névre szóló, át nem ruházható bérlet az első belépés napjától számított 365 napig felhasználható

A kedvezményes áron 3.000 forintért elérhető éves kiállításbérlet, diák- vagy nyugdíjas áron 1.500 forintért vásárolható meg 2020. december 31-ig!

Szerezze be online az ajándék Éves Kiállításbérletet, és a kosárba helyezést követően a legördülő lehetőségekből válassza ki a kedvezményes árat.

*** 

A Pesti Vigadó Jegypénztára jelenleg zárva tart, így a plasztikkártya a Pesti Vigadó Gazdasági portáján (bejárata a Deák Ferenc utca felől) vehető át. Ehhez kérjük, hogy az online vásárlás során küldött elektronikus számlát továbbítsa munkatársainknak a kommunikacio@vigado.hu elektronikus címre, valamint írja meg melyik nap szeretne érte jönni. Kollégáink előkészítik a ajándék plasztikkártyát, amelyet lezárt borítékban vehet át a 0-24 óra között elérhető gazdasági portán.