Hírek

Közeledik a jegyvisszaváltási határidő!
2020. 05. 12.
Közeledik a jegyvisszaváltási határidő!
Közeledik a jegyvisszaváltási határidő!

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy közeledik a Pesti Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett, a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradó vagy elmaradt előadások jegyeinek visszaváltási határideje.

Kérjük, hogy akik szeretnék visszaváltani jegyeiket az alábbi elmaradó rendezvényeinkre, azok mielőbb keressék fel a jegy.hu oldalát, és a szükséges űrlap kitöltésével jelezzék igényüket. 

A már közzétett, érintett előadások:

2020.03.17.  Royal Opera House - Beethoven: Fidelio

2020.03.21.  Vigarda Gyermekprogram: Tavaszváró a Kolompos Együttessel

2020.03.22.  Bach másképp

2020.04.01.  Royal Opera House - Csajkovszkij: A hattyúk tava

2020.04.28.  Royal Opera House - Mascagni/Leoncavallo: Parasztbecsület/Bajazzók

A Szó, szín, játék sorozat elmaradó rendezvényei (2020.03.24-ei Csurka István: Deficit, 2020.04.27-ei Páskándi Géza: Vendégség, 2020.05.20-ai Szakonyi Károly: Két nő) pótlásával kapcsolatos információkért kérjük, kövessék figyelemmel a Pesti Vigadó honlapját (www.vigado.hu) vagy írjanak a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

A Pesti Vigadó Nonprofit Kft. döntése értelmében a produkciókra offline (jegyirodában) és online vásárolt jegyek árát is visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét a márciusi és április 1-jei programokra vonatkozólag a program dátumától számított 60 napig, azt követő eseményekre a program dátumától számított 30 napig jelzi az Interticket Kft. oldalán elérhető űrlapon.
 

AZ ŰRLAP MEGNYITÁSÁHOZ KATTINTSON IDE

A jegyek árainak visszautalására az említett határidőt követően kerül sor. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon honlapunkon (www.vigado.hu) vagy írjon a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre. 

A jegyirodákban vásárolt (offline) jegyvásárlás esetében kérjük, szintén az Interticket Kft. oldalán elérhető űrlapot legyenek szívesek igénybe venni. A Pesti Vigadó, és a benne üzemelő Jegypénztár is zárva tart. A jegypénztárak, jegyirodák nyitva tartása és a személyes jegy-visszaváltás magában rejti ugyanis a fertőzés kockázatát!

Az fentebb nem szereplő, de a Pesti Vigadóba tervezett produkciókkal kapcsolatban kérjük, keresse fel az adott produkció szervezőjének weboldalát vagy írjon a kozonsegszolgalat@vigado.hu e-mail címre.

Megértésüket ezúton kérjük, és köszönjük!