Hírek

Marad az 500 Ft-os jegyár december 31-éig!
2020. 09. 28.
Marad az 500 Ft-os jegyár december 31-éig!
Marad az 500 Ft-os jegyár december 31-éig!

Az egészségügyi biztonságra kiemelt figyelmet fordítva különleges kedvezménnyel várjuk Önöket: kombinált házjegyünk – amely a Pesti Vigadó látogatható terei és az épületben található kiállítások látogatására jogosít – 2020. december 31-éig 2.500 Ft helyett 500 Ft-ért érhető el.

A Pesti Vigadó közel 200 éves épületében a korok legnagyobbjai koncerteztek, többek között Liszt, Erkel, Strauss, Debussy, Wagner és Bartók is megfordult a Díszteremben. Az épület otthonául szolgált az első magyarországi kiállításoknak, továbbá Budapest egyesítésének is a helyszíne volt. Ismerje meg a Feszl Frigyes által tervezett romantikus épületet, fedezze fel pazar múltját és izgalmas történelmét! Ne hagyja ki a VI. emeleti Panoráma Teraszt sem, ahonnan a várost és az impozáns budai oldalt egészen különleges perspektívából láthatja.

Amennyiben csoportos látogatást terveznek, szíveskedjenek előre jelezni érkezési szándékukat: épülettörténeti séta esetén a turizmus@vigado.hu, kiállítások alkalmával a galeria@vigado.hu e-mail címre küldött üzenetben.

Kérjük, szíveskedjen betartani az Intézménylátogatási intézkedéseket az egészségügyi biztonság érdekében.