Hírek

Még gyorsabb belépés a rendezvényekre
2022. 10. 18.
Még gyorsabb belépés a rendezvényekre
Még gyorsabb belépés a rendezvényekre

Az új PDA készülékek alkalmazásával kiváltható a papír alapú jegyek használata is

A Pesti Vigadó minden korban kedvelt társasági helyszínként működött, ahol az aktuális rendezvényeket nap, mint nap  több százan kerestek fel. Az eseményekre történő gyors bejutás napjainkban is közös érdeke a közönségnek és a szervezőknek egyaránt. A PDA készülékek használata lehetőséget teremt arra, hogy a programokra szóló elektronikusan tárolt jegyek ellenőrzése – és így a nézőtérre való bejutás – felgyorsuljon. Sőt, környezetkímélő is a megoldás, hiszen az online vásárolt jegyek kinyomtatására a jövőben nem lesz szükség, elég csak okoseszközén bemutatni a jegy képét, amelyet jegyellenőr munkatársaink a PDA készülékekkel gyorsan le fognak tudni olvasni.

A PDA készülékekkel történő jegyellenőrzés azon programoknál lehetséges, amelyeknél a szervezők biztosítani tudják a jegyek adatbázisát online. Azon rendezvényeknél, ahol erre lehetőség van, a program honlapunkon (www.vigado.hu) lévő oldalán felhívjuk erre a figyelmet.

 

Mit kell tennie:

  • amennyiben jegye papír alapon áll rendelkezésére, kérjük hozza magával;
  • amennyiben online vásárolta jegyét, úgy kérjük egy erre alkalmas eszköz megfelelően megtisztított képernyőjén mutassa be kollégáinknak, illetve erősítse fel rajta a fényerőt;
  • amennyiben online vásárolta jegyét, de nem áll rendelkezésre olyan eszköze (mobiltelefon, tablet, stb.), amelyen be tudná mutatni jegyét úgy kérjük a nyomtatott formátumban hozza magával.