Hírek

Mi így szeretnénk szebbé varázsolni az ünnepeket
2021. 11. 15.
Mi így szeretnénk szebbé varázsolni az ünnepeket
Mi így szeretnénk szebbé varázsolni az ünnepeket

A Pesti Vigadó karácsonyra egy különleges meglepetéssel készül a látogatóinak! Lepje meg szeretteit az Éves kiállításbérletünkkel, amely idén 50%-os kedvezménnyel, 3.000 Ft-ért kerülhet a karácsonyfa alá!

Az éves kiállításbérlet – az első belépéstől számítva - egy teljes éven keresztül biztosít korlátlan számú belépést a Pesti Vigadó látogatható tereibe és az aktuális kortárs kiállításokra. A plasztikkártya elegáns megjelenésével, az ünnepi díszekbe öltözött karácsonyfa alatti ajándékok méltán kiemelkedő meglepetése lehet.

A Pesti Vigadó romantikus épülete iránt érdeklődők a kártya birtokában megtekinthetik a közel 200 éves romantikus épület pazar tereit: az Előcsarnokot, a Foyert, a Díszlépcsőházat, a II. emeleti Dísztermet, és a VI. emeleti Panoráma teraszt, ahonnan egy újabb aspektusból láthatják a várost és az impozáns budai oldalt. A kortárs hazai művészek munkáiból összeállított tárlatok és életműkiállítások mellett több alkalommal nemzetközi alkotók munkáival is találkozhatnak az ide látogatók a Vigadó Galéria öt kiállítóterében. A névre szóló, át nem ruházható bérlet az első belépés napjától számított 365 napig felhasználható.

A kedvezményes áron, 3.000 forintért elérhető Éves Kiállításbérlet megvásárolható 2021. december 31-ig!

*** 

Szerezze be online az ajándék Éves Kiállításbérletet, és a kosárba helyezést követően a legördülő lehetőségekből válassza ki a kedvezményes árat. Az ajándék plasztikkártya online vásárlás esetén a Pesti Vigadó Jegypénztárában vehető át. Ehhez kérjük, hogy az online vásárlás során küldött elektronikus számlát továbbítsa munkatársainknak a kommunikacio@vigado.hu elektronikus címre, valamint írja meg melyik nap szeretne érte jönni. Kollégáink előkészítik az ajándék plasztikkártyát, amelyet lezárt borítékban vehet át, a mindennap 10 és 19 óra között nyitvatartó Jegypénztárunkban.