Hírek

Színezz velünk!
2020. 04. 20.
Színezz velünk!
Színezz velünk!

Könyvtárak, archívumok és különféle kulturális intézmények csatlakoznak évről-évre a #ColorOurCollections kezdeményezéshez, melynek keretein belül az intézmények ingyenesen letölthető kifestőket, színezőket tesznek elérhetővé online közönségük számára.

A Pesti Vigadó ez alkalommal a fiatalabb Vigadó-rajongók számára próbál alternatívát nyújtani az otthoni időtöltéshez: 6 olyan színezővel készültünk, melyek főszereplői a Than Mór freskóján keresztül a Vigadó-palotában is megjelenő figurák: Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi. Vajon ők mire használnák fel a hirtelen megsokszorozódott idejüket az otthonukban? Gondolkozz el rajta Te is, miközben szép színesre varázsolod ruháikat!

SZÍNEZŐ I. LETÖLTÉSE

SZÍNEZŐ II. LETÖLTÉSE

SZÍNEZŐ III. LETÖLTÉSE

SZÍNEZŐ IV. LETÖLTÉSE

SZÍNEZŐ V. LETÖLTÉSE

SZÍNEZŐ VI. LETÖLTÉSE

A rajzokat készítette: Czimbalmos Boglárka, a Pécsi Tudományegyetem hallgatója, a korábban felső- és közoktatásban tanuló grafikus hallgatók számára kiírt pályázatunk győztese.

A pályázatnak köszönhetően megszülető és a színezőkön is megelevenedő karakterekkel hamarosan gyermekeknek szóló felfedezőkiadványunkban is találkozhat majd a nagyközönség!

Ha szívesen megosztanád velünk a rajzotokat, küldjétek el! Szeretettel várjuk őket a kommunikacio@vigado.hu-ra!