Hírek

Vigadó Tábor
2022. 05. 27.
Vigadó Tábor
Vigadó Tábor

Fedezd fel a Tündérpalotát! Ezzel az üzenettel várja a Pesti Vigadó július 18-tól 22-ig, a 7-11 éves korú gyerekeket 5 napos élménytáborába, hétfőtől péntekig, 9:00-16:00 óra között.

A táborban arra keressük közösen, játékos formában a válaszokat, hogy megismerhető-e ember és lakókörnyezetének kapcsolata egy mesén keresztül? Hogyan tudjuk otthonná tenni lakóhelyünket? Hogyan lehetünk környezetünk aktív alakítói nem csupán passzív szemlélői? Miért jó nekünk, ha otthon érezzük magunkat? Mit jelent az otthon?

Felfedezünk, megfigyelünk, jegyzetelünk és tervezünk! Lakóhelyet álmodunk és alakítunk. Mesét írunk, és azon keresztül szemléljük környezetünket, majd megváltoztatjuk ezt a képzeletbeli lakóhelyet. Napról napra megelevenítjük mesénket és életre keltjük szereplőit, környezetét, melynek megalkotásához a Vigadó építészeti és képzőművészeti sajátosságai, illetve tágabb fizikai környezetének jellemzői nyújtanak inspirációt.

Elkészült alkotásainkat a tábor végén bemutatjuk!

***

A felfedezés helyszínét a Pesti Vigadó építészetileg és történelmileg is jelentős épülete, környezete adja, amelyet a hét során alaposan megismerhetnek és birtokba vehetnek a résztvevő gyermekek. A foglakozások minden nap 9-től 16 óráig tartanak, a gyerekeket 8:30-tól tudjuk fogadni. Ebédet, uzsonnát, valamint az alkotáshoz szükséges anyagokat és eszközöket biztosítjuk.

Részvételi díj: 29 000 Ft, testvérkedvezménnyel: 25 000Ft.
7-11 éves gyerekek jelentkezését várjuk – alsó tagozatos korosztály, befejezett első osztálytól.

Végső jelentkezési határidő: június 20.

Pesti Vigadó címe: 1051 Budapest, Vigadó tér 2.

A jelentkezéseket a beérkezés sorendjében tudjuk fogadni, maximális létszám 20 fő.

Jelentkezés és további információ: mihaly.regina@vigado.hu