Tisztelt Látogatóink!

Újranyitottunk, és 2020. június 24-étől kedvezményes jegyárral látogatható a Pesti Vigadó!

Három hónapos kényszerű zárva tartás után – az egészségügyi biztonságra kiemelt figyelmet fordítva - 2020. június 24-étől újra látogatható Feszl Frigyes műve, a Pesti Vigadó. A mögöttünk hagyott időszakban az épület és kiállításai csak online, virtuális séta keretein belül voltak megismerhetőek, a nyitás napjától viszont már személyesen is megtekinthető az épület, valamint kiállításaink.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Pesti Vigadó 2020. június 24. és 2020. augusztus 16. közötti időszakban 10.00 és 17.00 óra között várja a látogatóit!

A nyári időszak alatt különleges kedvezménnyel várjuk Önöket: kombinált házjegyünk – amely a Pesti Vigadó látogatható terei és az épületben található kiállítások látogatására jogosít – 2.500 Ft helyett 2020. augusztus 31-éig 500 Ft-ért érhető el.

Az épület látogatói számára nyereményjátékkal is készültünk: a felnőtt játékosaink éves kiállítási bérletet, a gyermekek rendezvényekre szóló jegyeket nyerhetnek.

Az egészségügyi biztonság érdekében kérjük szíveskedjenek betartani az alábbi szabályokat:

  • Az épületbe történő belépést követően a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező!
  • Az épület látogatásakor kérjük, használjon szájat és orrot eltakaró maszkot vagy sálat!
  • Az épületen belül tartsák be az egymástól való 1,5 méteres távolságot, a liftekben egyidejűleg maximum 4 – nem egy háztartásban élő – látogató tartózkodjon!
  • Kérjük, hogy a Jegypénztárnál történő vásárláskor családonként, csoportonként 1 fő álljon, valamint lehetőség szerint válasszák az érintésmentes fizetési módot!

Az Önök biztonsága érdekében az alábbi intézkedéseket hoztuk:

  • A közönségforgalmi terekben dolgozó munkatársaink számára a maszk használata kötelező.
  • Jegypénztárunknál plexifallal nyújtunk védelmet vásárlóink, munkatársaink számára.
  • Meghatároztuk az egyes kiállítóhelységekben egyidejűleg tartózkodók maximális létszámát, amelyre minden esetben a kiállítótér bejáratnál tábla hívja fel a figyelmüket.
  • A látogatható terek, mosdók, liftek, lépcsőházak fertőtlenítésére kiemelt figyelmet fordítunk.

Kérjük, amennyiben csoportos látogatást terveznek, szíveskedjenek előre jelezni érkezési szándékukat: épülettörténeti séta esetén a turizmus@vigado.hu, kiállítások alkalmával a galeria@vigado.hu e-mail címre küldött üzenetben.