Kiállítás 2021.08.03. - 2021.09.19.
Ezerarcú szeretet

Jegyárak

800 Ft

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvénye

A Római Katolikus Egyház szolgáló szeretetéről, a „Karitász” küldetésének fontosságáról, történelmi szerepéről, napjainkban is megmutatkozó szerteágazó tevékenységéről „Ezerarcú szeretet” címmel nyílik meg a kiállítás a Pesti Vigadóban.

A kiállítás illeszkedik a 2021-es budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvényeinek sorába és az eucharisztiából táplálkozó irgalmasság csodáiba enged betekintést. A szeretetet cselekedeteinek nemzetközi és hazai vonatkozásait és sokszínűségét, az Egyház rászorulókért, bajba jutottakért végzett tevékenységét látványos installációkkal, érdekes tárgyakkal, interaktív kiállítási eszközökkel hozza közel a látogatók számára és felhívja a figyelmet a segítő szeretet mindannyiunk előtt adódó lehetőségeire.

 

Szervező: Katolikus Karitász

 

***

TÖBB TÁRLATUNK ÉRDEKLI?

Váltsa meg Házjegyünket (1.500 Ft), amellyel a teljes műemléki épület látogatható tereit (Foyer, Díszlépcsőház, Díszterem, Panoráma terasz), továbbá valamennyi kiállításunkat megtekintheti.

***

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus részeként a Pesti Vigadóban megtekinthető további kiállítások:

Legyetek tanúim

Orcád világossága

***

VÁLTSON ÉVES KIÁLLÍTÁSBÉRLETET! 

A kártya egy egész éven át élményekkel ajándékozza meg tulajdonosát! A Pesti Vigadó éves kiállításbérlete korlátlan számú belépést biztosít az aktuálisan látogatható valamennyi kiállításra és a teljes műemléki épület látogatható tereibe.

Helyszín

Vigadó Galéria VI. emeleti kiállítóterem A 260 m2-es kiállítótér az épület korábban kihasználatlan padlásának terében, a 2014-es felújítás során született meg. bővebben a helyszínről