Koncert 2022.12.18. 20:00
Fodor Tamás: Eljöttünk Hozzád

Jegyárak

Ingyenes

Emlékkoncert

Fodor Tamás (zene) és Bayer Róbert (szöveg) dalciklusa a Bibliából ismert születéstörténet új köntösben: a Szentcsalád pillanatait mutatja be az első karácsonykor - könnyűzenei stílusban. A reggae-től kezdve a rockon keresztül a „szeretem zenék” műfaj-gazdagságában, költői képekben, lírai szöveggel.

Az 1 órás zenei műsor mindenki számára tartogat meglepetést, aki a karácsony történéseit más szemszögből szeretné átélni! Ezen az előadáson már nem hallhatjuk Fodor Tamás énekhangját és gitárjátékát, de a zenéjén keresztül velünk van, az estét az ő emlékének szenteljük.

A Pesti Vigadó korábbi munkatársa, Fodor Tamás zenész emlékkoncertjét ingyenesen elérhetővé teszi a közönség számára, de csatlakozik az Ökomenikus Segélyszervezet Szeretet. Éhség. Adventi Adománygyűjtéséhez is, valamint a programon való részvétellel megajándékozza az Egyszülős Központhoz tartozó családokat.

Ökomenikus Segélyszervezet adománynyűjtő oldala: https://segelyszervezet.hu/kampanyok/szeretet-ehseg/

Ökumenikus Segélyszervezet számlaszáma: 11705008-20464565-00000000 

 

Az Eljöttünk Hozzád Zenekar tagjai:

CSONKA Gabriella - ének

GEDEON András - ének

VARGA Mónika - vokál

HUSZÁK Zsolt - basszusgitár

SZÁMEL Soma - dob

BELLÁK Miklós - gitár

TÁBORSZKY Bence - trombita

Murad ABBAS - harsona

ZSEMLYE Sándor - saxofon

MARCZELL Márton - billentyű

Helyszín

Sinkovits Imre Kamaraszínpad A Pesti Vigadó IV. emeletén található Sinkovits Imre Kamaraszínpad színpadi produkciók megrendezésére szolgál. bővebben a helyszínről