Koncert 2020.10.25. 18:30
Magnificat 30

Jegyárak

1.900 Ft

A programban változatos repertoárjuk mutatkozik meg: egyházi és világi művek csendülnek fel különböző zenetörténeti korszakokból, és a kórus profiljában kiemelt jelentőségű nemzetközi és magyar kortárs szerzők (Ola Gjeilo, Erik Esenvalds, Franz Biebl, Gyöngyösi Levente, Kocsár Miklós, Orbán György, Tóth Péter) alkotásai is megszólalnak.

A többszörös nemzetközi elismeréssel, rangos szakmai díjakkal rendelkező Magnificat Kórus, és alapító karnagyuk, a Liszt Ferenc díjas Szebellédi Valéria az együttes fennállásának 30. jubileumát ünnepli ezzel a koncerttel.

Fellépnek a jelenlegi Magnificat Leánykar, és elődje, a Magnificat Gyermekkar és Ifjúsági Kórus egykori tagjai. A kórus valamennyi formációját szerteágazó zenei tevékenység jellemezte: 10 önálló lemezük jelent meg, közreműködtek a Kodály összkiadásban szereplő Bicínia Hungarica felvételeken.

Saját koncertjeik mellett számos zenei rendezvényen vesznek részt itthon és szerte a világon, valamint több kortárs mű ősbemutatójának megszólaltatása fűződik a nevükhöz.

Szervező: Magnificat Kórus Alapítvány

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről