Idegenvezetés 2019.12.03. 17:00
Makovecz Imre Oroszországban és Mongóliában

Jegyárak

1.000 Ft

Tematikus séta Csernyus Lőrinc építésszel.

2016 augusztusa és 2019 februárja között Oroszországban, Szlovákiában és Mongóliában kilenc helyszínen rendeztek kiállítást Makovecz Imre építészeti munkásságából. A vándorkiállítás címe megegyezett a 2014-es Pesti Vigadóban rendezett kiállítás címével:

"Összekötni az eget és a földet"

"Ebben a tőlünk eltérő, sokszor ősibb kulturális környezetben számomra nagy hatással volt a makoveczi életmű bemutatása, illetve az erre érkező belülről jövő, őszinte reakciókkal való találkozás." - mondta Csernyus Lőrinc, építész.

Makovecz Imre közvetlen munkatársa, Csernyus Lőrinc 2019. december 3-án ismerteti a Pesti Vigadóban a Szent Mihály templom falpaneljei között  Makovecz Imre életművét és a kilenc helyszínen rendezett kiállítás utazását, amely során nem maradhat el a személyes emlékek felidézése, a közös történetek egy szeletének bemutatása sem.

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.