Ismeretterjesztés 2019.05.18. 11:00
Maminvent ékszerkészítő workshop

Jegyárak

Díjtalan belépés

8. Nyitott Ház | Készítsd el tavaszi-nyári ékszereidet, vagy lepj meg valakit saját készítésű alkotásokkal! 

A MAMINVENT megálmodója Kopócs Éva, aki az újrahasznosított alapanyagokból készült design termékek úttörőjének számít hazánkban.

MI KÉSZÜL A WORKSHOPON? 

Ezen a májusi szombaton szabadon garázdálkodhatsz Maminvent több fióknyi különleges bőre között, és kedvedre válogathatod össze az általad megálmodott ékszerekhez a darabokat.

A bőröket és minden szereléket, alkatrészt, eszközt, sablont, tudást biztosítunk, Neked csak el kell jönnöd a 8. Nyitott Házra. A workshop időtartama alatt jut időd akár többféle ékszert is készíteni.


Inspirációkért és a készleten lévő bőrökről készült fotókért látogass el Maminvent Facebook oldalára!

Ajánlott korosztály: 18+

További workshopok felnőtteknek 8. Nyitott Házon:

Az ART A LA CARTE VÁSZONTÁSKA WORKSHOPON vászontáskát festhetsz stencilek segítségével. A mintákat budapesti látványosságok és élmények, továbbá a hagyományos magyar motívumok, az örökség és a modern főváros ötvözetei inspirálták.

MÜSKINN PÉNZTÁRCAKÉSZÍTŐ WORKSHOP az újrahasznosítás jegyében zajlik, melyen a Pesti Vigadóban korábban megvalósult kiállítások, koncertek és egyéb rendezvények molinóit, maradék bőrt és egyéb anyagokat lehet felhasználni az érdeklődőknek neszesszerek, tolltartók és pénztárcák elkészítéséhez.


A Maminvent márkáról röviden…

A Maminvent egy négy gyermekes anya egyszemélyes vállalkozása. Az alapanyagok beszerzésétől a postázásig minden egy kézben összpontosul, így biztosítva az alkotási folyamat integritását.

A  márkanév egyedi, megismételhetetlen rekreálmányokat, azaz újrahasznosított alapanyagokból készült termékeket, és valódi bőr alkotásokat takar. Elfeledett anyagok kapnak lehetőséget egy új életre, az eredetitől nagyban eltérő felhasználási céllal.

8. NYITOTT HÁZ | 2019. MÁJUS 18-ÁN!

Maminvent Workshop

Helyszín: Makovecz terem (IV.emelet)

Időpont: 11:00-16:00

Előzetes regisztrációt nem igényel.

Helyszín

Makovecz terem A Pesti Vigadó IV. emeletén található Makovecz terem kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák számára ideális választás. bővebben a helyszínről