Ismeretterjesztés 2019.05.18. 11:00
Müskinn pénztárcakészítő workshop

Jegyárak

Díjtalan belépés

8. Nyitott Ház | A Müskinn workshop az újrahasznosítás jegyében zajlik, melyen a Pesti Vigadóban korábban megvalósult kiállítások, koncertek és egyéb rendezvények molinóit, maradék bőrt és egyéb anyagokat lehet felhasználni az érdeklődőknek neszesszerek, tolltartók és pénztárcák elkészítéséhez.

MÜSKINN egy alkotói műhely, aminek részeként kiegészítőket, elsősorban táskákat készítenek.

MI FOG KÉSZÜLNI A WORKSHOPON? 

Az érdeklődők neszesszert vagy tolltartót készíthetnek a molinókből, és a talált alapanyagok sokszínűségének köszönhetően pedig mindegyik tárgy más és más lesz a mintáját illetően. Szegecselünk, szabunk, varrunk, patentolunk.

Ajánlott korosztály: 18+

"Csúszunk egyik projektből a másikba, amit imádunk."

- Olvasd el a tervezőkkel készült interjút, és ismerd meg a Müskinnt!


 

További workshopok felnőtteknek 8. Nyitott Házon:

Az ART A LA CARTE VÁSZONTÁSKA WORKSHOPON vászontáskát festhetsz stencilek segítségével. A mintákat budapesti látványosságok és élmények, továbbá a hagyományos magyar motívumok, az örökség és a modern főváros ötvözetei inspirálták.

MAMINVENT ÉKSZERKÉSZÍTŐ WORKSHOPON készítsd el tavaszi-nyári ékszereidet, vagy lepj meg valakit saját készítésű alkotásokkal! A márka megálmodója Kopócs Éva, aki az újrahasznosított alapanyokból készült design termékek úttörőjének számít hazánkban.

A Müskinn márkáról röviden…

A tervezők, Sziládi Noémi és Tóth Eszter az őket inspiráló alkotókkal, gondolkodókkal szerves együttműködést alakítanak ki, ami során egymás módszereit és gondolkodásmódját is szintetizálják. Ennek eredményeként születnek meg kollekcióik, illetve ezáltal fonódnak össze az elszigetelt területek, csoportok és emberek.

Fotó: Révai Nándor

Azon túl, hogy a műhelyük abszolút az újrahasznosítás jegyében működik – nagyon kevés hulladékot termelnek, mert általában a legkisebb bőr fecnit is felhasználják a workshopokon –, a tervezőknek civilben is fontos a tudatos gondolkozás és környezettudatosság, ezért ügyelnek a körülvevő környezetre.

  Olvasd el a tervezőkkel készült interjút, és ismerd meg a Müskinnt!  

8. NYITOTT HÁZ | 2019. MÁJUS 18-ÁN!

Müskinn Workshop

Helyszín: Makovecz terem (IV.emelet)

Időpont: 11:00-16:00

Előzetes regisztrációt nem igényel.

Helyszín

Makovecz terem A Pesti Vigadó IV. emeletén található Makovecz terem kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák számára ideális választás. bővebben a helyszínről