Ismeretterjesztés 2018.05.05. 11:00
Müskinn Workshop

Jegyárak

Díjtalan belépés!
Nincs regisztráció

7. Nyitott Ház | Fesztivál - A workshop az újrahasznosítás jegyében zajlik, melyen a Pesti Vigadóban korábban megvalósult kiállítások, koncertek és egyéb rendezvények molinóit, maradék bőrt és egyéb anyagokat lehet felhasználni az érdeklődőknek neszesszerek és tolltartók elkészítéséhez.

A MÜSKINN egy alkotói műhely, aminek részeként kiegészítőket, elsősorban táskákat készítenek.

A tervezők az őket inspiráló alkotókkal, gondolkodókkal szerves együttműködést alakítanak ki, ami során egymás módszereit és gondolkodásmódját is szintetizálják. Ennek eredményeként születnek meg kollekcióik, és ezáltal fonódnak össze az elszigetelt területek, csoportok és emberek.


Fotó: Ladocsi András

Azon túl, hogy a műhelyük abszolút az újrahasznosítás jegyében működik – nagyon kevés hulladékot termelnek, mert általában a legkisebb bőr fecnit is felhasználják a workshopokon –, a tervezőknek civilben is fontos a tudatos gondolkozás és környezettudatosság, ezért ügyelnek a körülvevő környezetre.

MI FOG KÉSZÜLNI A WORKSHOPON? 

A workshop az újrahasznosítás jegyében fog zajlani, amihez a Pesti Vigadóban korábban megvalósult kiállítások, koncertek molinóiból készíthetnek neszesszert vagy tolltartót az érdeklődők. Így a talált alapanyagok sokszínűségének köszönhetően mindegyik tárgy más és más lesz a mintáját illetően. Szegecselünk, szabunk, varrunk, patentolunk.

Olvasd el a Müskinn tervezőivel, Tóth Eszterrel és Sziládi Noémivel készült interjút!

***

7. NYITOTT HÁZ  |  FESZTIVÁL MÁJUS 5-ÉN!

Jegyárak

Díjtalan belépés!
Nincs regisztráció

Helyszín

Makovecz terem A Pesti Vigadó IV. emeletén található Makovecz terem kisebb koncertek, kulturális események, konferenciák számára ideális választás. bővebben a helyszínről