Ismeretterjesztés 2023.06.19. 09:00
VIGADÓ ART

Jegyárak

Részvételi díj: 42.000 Ft

Művészeti nyári tábor gyerekeknek

2023. június 19-től 23-ig tartó, bejárós, egész napos tábor hétfőtől péntekig, 8:30-16:30 között, alsó tagozatosok részére.

Szeretettel várjuk a gyermekeket a Vigadó Art művészeti táborba! A résztvevők változatos programokon keresztül ismerkedhetnek meg a különböző művészeti ágakkal. A hét során alaposan feltérképezhetik a Pesti Vigadó épületét és bepillantást nyerhetnek a képzőművészet, a zeneművészet, a színház- és filmművészet, vagy akár az irodalom titkaiba is. Külső helyszínekre kirándulva játékos módon ismerhetik meg az épület környékén lévő nevezetességeket.

Az alkotásokból kiállítást készítünk, melyet a tábor végén a szülők is megtekinthetnek!

A foglakozások minden nap 9-től 16 óráig tartanak, a gyerekeket 8:30-tól 16:30-ig tudjuk fogadni. A részvételi díj magába foglalja az alkotáshoz szükséges anyagokat és eszközöket, valamint az ebédet és uzsonnát, melyet a Vígvarjú Étteremben biztosítunk.

Ajánlott korosztály: 7-11 év

Részvételi díj: 42.000 Ft, testvérkedvezménnyel: 35.000 Ft/fő.

Jelentkezési határidő: június 9.

A jelentkezéseket a beérkezés sorendjében fogadjuk, maximális létszám 25 fő.

Jelentkezés és további információ: kozonsegszolgalat@vigado.hu

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.