Hírek

Best of Budapest & Hungary díjas a Pesti Vigadó
2017. 03. 24.
Best of Budapest & Hungary díjas a Pesti Vigadó
Best of Budapest & Hungary díjas a Pesti Vigadó

Best conference and event locations (legjobb konferencia és rendezvényhelyszínek) kategóriában a 2016. évi teljesítménye alapján Best of Budapest & Hungary díjat nyert a Pesti Vigadó!

Gratulálunk a Pesti Vigadó valamennyi munkatársának a díj elnyeréséhez és köszönjük látogatóink, vendégeink szavazatát, támogatását!

A Best of Budapest díjat 1993-ban alapította a Budapest Week Publishing kiadó annak érdekében, hogy elismerje azokat a budapesti szolgáltatókat, amelyek állandó, magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. A díjazottak között nagy számban találhatók budapesti négy- és ötcsillagos szállodák, éttermek, típusuk szerint kategorizálva, és egyéb olyan szolgáltatók, akik a Budapesten élők, vagy az ide érkezők mindennapjait könnyítik meg vagy teszik jobbá.

A díjat az arra érdemesek a nagyközönség és a szakma támogatásával érdemelhetik ki. Minden évben decemberben indul a nagyközönség számára nyílt szavazás: weboldalon, partner éttermekben, szállodákban, és egyéb szolgáltatói helyszíneken szórólapokon hirdetik meg a szavazást, amelyet a honlapon keresztül végezhet el bárki. Mind a megadott több, mint 50 kategóriában szavazhat a nagyközönség, de kategóriánként csak egy szavazat adható le. Ezt követően a szavazás alapján a kiadó szakmai bizottsága ellenőrzi, bírálja és dönti el, mely szolgáltatók nyerhetik el a minősítést az adott évben, hiszen csak az kaphatja meg, aki magas minőségű, és mindig azonos színvonalú szolgáltatást nyújt! A díjazott szolgáltatóknak egy kifüggeszthető oklevelet, valamint egy üvegre elhelyezhető öntapadós logót biztosítanak, amelyek a betérő vendégeknek már messziről jelzik a minősítést.