Jegyiroda

Jegyiroda

A Pesti Vigadó jegypénztára a Vigadó épületében (1051 Budapest, Vigadó tér 2.), a főbejárat mellett, az aulában található. A jegypénztár minden nap 10.00 és 18.30 óra között tart nyitva (telefon: +36 1 328-3340).

Jegypénztárainkban a Vigadó kiállításaira és saját rendezésű eseményeire, valamint a legtöbb befogadott rendezvényre árusítunk jegyet. Jelenleg készpénzt és bankkártyát fogadunk el.

A Vigadó jegyárait itt tudja megtekintetni.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy online jegyvásárlás során kizárólag teljes árú jegy vásárlására van lehetőség! Kedvezményes és ingyenes belépőt csak a látogatás napján, a kedvezményre jogosító igazolványt bemutatva tudunk kiadni a jegypénztárban!

A kedvezmények igénybevételéhez a jogosultságot egyértelműen alátámasztó igazolvány, illetve fényképes igazolvány felmutatása szükséges! Diákigazolvány, illetve nyugdíjas igazolvány NEM jogosít kedvezményre a fent megjelölt életkor-csoportokon kívül.    

Intézményes látogatás esetén kérjük, hogy lehetőség szerint előre jelezzék a csoport érkezését, továbbá rendelkezzenek a csoport tagjainak kedvezményre való jogosultságát igazoló dokumentumokkal.