Ismeretterjesztés

Hely: Díszterem

Tavaszi Irodalmi Gála a Vigadóban

Irodalmi beszélgetések, könyvbemutatók, versszínpadi előadás szerepel a gála műsorán a legnevesebb kortárs magyar írók, költők közreműködésében.

Versszínpadi előadás, énekelt versek, irodalmi beszélgetések, könyvbemutatók a legnevesebb kortárs magyar írók, költők, Albert Gábor, az MMA rendes tagja, Ágh István, az MMA rendes tagja, Ferenczes István, az MMA rendes tagja, Kányádi Sándor MMA rendes tagja, Kiss Anna, az MMA rendes tagja, Kiss Benedek, az MMA rendes tagja, Lászlóffy Csaba, az MMA rendes tagja, Oláh János, az MMA rendes tagja, Temesi Ferenc, az MMA rendes tagja és Tóth Erzsébet, az MMA rendes tagja műveiből. Közreműködik Újhelyi Kinga és Rátóti Zoltán színművész, az MMA rendes tagja. Énekelt versek Ferenczi György és a Rackajam Együttes, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos, Újhelyi Kinga és Lukács Miklós előadásában.

 

„A Rackajam Együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra és a rock’n’roll forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi, Gérecz Attila, Kiss Anna, Ágh István, Oláh János és mások verseivel, illetve Hendrix zenéjével.” (Ferenczi György)

 

Szervező: Magyar Művészeti Akadémia Irodalmi Tagozata

Időpontok
2015.04.15.-18:00