Pesti Vigadó Klubkártya

Pesti Vigadó Klubkártya

A Pesti Vigadó Klubkártya tulajdonosai számára különleges kedvezményeket és jogosultságokat biztosítunk.

Kedvezmények

 • 3% a Pesti Vigadó saját szervezésű programjaira (egy Klubkártyával maximum 2 db jegy vásárolható); aktuális programjaink megtalálhatóak a vigado.jegy.hu oldalon;
 • 5% a Vigadó Pontban forgalmazott könyvekre, ajándéktárgyakra; a jelenleg elérhető könyvek listája ezen az oldalon érhető el;
 • az MMA intézménycsalád (Műcsarnok, Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ) kiállításaira, katalógusaira:
  • 50%-os kedvezmény a Műcsarnokban megrendezésre kerülő kiállítások teljes árú belépőjegyeinek árából;
  • 25%-os kedvezmény a Műcsarnok shopjában a Műcsarnok kiadásában megjelent katalógusok eladási árából;
  • 50%-os kedvezmény a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ Walter Rózsi villájában látható kiállítások, valamint a Városligeti fasor ideiglenes kiállítótereiben látható kiállítások belépőjegyeinek árából;
  • 50%-os kedvezmény a Walter Rózsi-villa szervezésében tartott programokra.

 

A Klubtagsági kártya kiváltásának menete

Hogyan lehet kiváltani online?

 1. lépés: Regisztráció ezen az oldalon keressztül lehetséges.
 2. lépes A regisztráció megerősítése a megadott e-mail címen keresztül.
 3. lépés: Belépés a https://vigado.jegy.hu/discount_card oldalon keresztül a regisztrációkor megadott email cím és jelszó használatával, majd ezt követően a KEDVEZMÉNYKÁRTYA – Pesti Vigadó Klubkártya (0 Ft) megvásárlása szükséges.
 4. lépés: Az e-mailben megérkezett jegyvásárlásról szóló linkre kattintva megjelenik a megvásárolt virtuális Pesti Vigadó Klubkártya (pdf.)
 5. lépés: A virtuális Pesti Vigadó Klubkártya (pdf.) jobb felső sarkában megjelenő vonalkód alatt található azonosító kód bemásolásával a https://vigado.jegy.hu/discount_card oldalon a hozzáad gomb megnyomásával tudja aktiválni a kártyát.
 6. lépés Ezután a Pesti Vigadó Klubkártyával történő kedvezményes vásárlás a https://vigado.jegy.hu/ oldalra belépve lehetséges.

 

Hogyan lehet kiváltani személyesen?

 1. lépés: regisztráció a Pesti Vigadóban. Ezt követően az azonosító (vonalkód) megadásával helyszíni vásárlás esetén jogosult a kedvezményekre.
 2. lépés: Amennyiben online is szeretné érvényesíteni a kedvezményeket, úgy a kártya aktiválása szükséges, amit az online regisztrációnál leírtaknak megfelelően regisztrálás és belépés követően tehet meg.

 

A Pesti Vigadó Klubkártya felhasználható az MMA intézménycsalád egyéb helyszínein is, így a Műcsarnokban és a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ kiállítóhelyén, a Walter Rózsi villában. A kedvezmény érvényesítéséhez a pénztárnál szükséges felmutatni a vonalkóddal ellátott virtuális kártyát (okostelefonon vagy papírlapra nyomtatott módon).

A Pesti Vigadó Klubkártya a kiváltásától a lemondásáig vagy visszavonásáig érvényes.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

klubkartya@vigado.hu