Koncert 2022.02.04. 19:30
Álarcok

Jegyárak

2.500 Ft, 3.500 Ft

Elmarad

Kedves Közönségünk!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2022. február 4-i Álarcok - farsangi koncertünket az érvényben lévő járványügyi eljárásrend értelmében lemondani kényszerülünk. Reményeink szerint az előadás egy későbbi időpontban kerül megrendezésre de ennek időpontjáról még nincsen további információnk.
Az online formában megvásárolt jegyeket a jegy.hu rendszere automatikusan visszaváltja, az összeget pedig visszautalja arra a bankszámlára, amelyről a kifizetés megtörtént. Így ezzel további teendő nincsen.
A bérletben megvásárolt jegyek értékét arányosan visszatérítjük. Ennek ügyintézéséről egy másik levélben tájékoztatjuk az érintetteket. 

Bővebb információk a szervezes@honvedart.hu elektronikus címen kaphatóak!

Szíves megértésüket nagyon köszönjük!

 

Honvéd Férfikar

 

A Honvéd Férfikar farsangi koncertje

A Honvéd Férfikar kivételes szórakozást ígérő farsangi koncertjén, a rendkívül széles repertoárral rendelkező együttes végre az igazi arcát mutatja a közönségnek.

De melyik is ez az arc? Az előadás folyamán, minden zeneműben más és más – tökéletesen illő—öltözék, álarc mögé bújik a Férfikar.

A zenei műfajok keresztezésének, a crossover-nek a Honvéd Férfikar az egyik első képviselője volt Magyarországon. A komolyzene is előadható a könnyedebb műfajok stílusjegyeit használva, sőt, világszerte ismert pop, rock, és musical slágerek is szerepelhetnek egy hivatásos férfikar repertoárján, megtartva a férfikari hangzást. Ebből ad ízelítőt a Honvéd Férfikar.

Az elmúlt két évszázad zenei műfajain átívelő műsorban hallhatunk könnyűzenei feldolgozásokat, de megszólalnak Verdi és Gounod operakórusai is. A főszerep pedig természetesen a szólistáké, akik meghatnak és kacagtatnak – egy jelmezbál hangulatához illően.

 

Szervező: Honvéd Férfikar

 

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről