Koncert 2024.06.02. 19:30
Harsona est

Jegyárak

Ingyenes, regisztrációhoz kötött
Honnan értesült az eseményről? Segítse munkánkat válaszával!
1. A programhoz rendelt létszámkeret betelt. Vezeték- és keresztnevének, e-mail címének és a regisztrálandó személyek számának megadásával, valamint a „Várólista” gombra kattintással Ön bekerül a Várólistán szereplők közé. Amennyiben a későbbiekben több férőhely szabadulna fel, erről levélben értesítjük.
A regisztrálandó személyek száma a legördülő menüben adható meg, minimum 1, maximum 5 fő. Egy e-mail cím csak egy megerősített regisztrációval rendelkezhet. A megadott adatokat csak jelen rendezvényhez rögzítjük, azokat a rendszer a rendezvényt követően automatikusan törli.
Adatvédelmi szabályzataink megismerését és elfogadását követően jelentkezhet hírleveleinkre, amely esetén nevét és a hozzá kapcsolódó e-mail címet felvesszük hírleveleink címzettjei közé. Hírleveleink végén található „Leiratkozás a listáról” gombra kattintva bármikor lemondhatja szolgáltatásunkat. Munkánk segítése érdekében kérjük, jelezze honnan értesült a rendezvényről. Neve és elérhetőségei nem kerülnek rögzítésre, statisztikánkban csak azt rögzítjük honnan értesült.
Ezt követően kérjük, kattintson a „Nem vagyok robot” felirat melletti négyzetbe, majd nyomja meg a „Várólista” gombot.
2. A vigado.hu felületén tájékoztató üzenet jelenik meg, amely jelzi, hogy a Várólistára történő jelentkezése sikeres volt.
3. Amennyiben a későbbiekben több férőhely szabadulna fel, úgy a megadott e-mail címére küldött levélben felvesszük Önnel a kapcsolatot. [Kérjük, időnként ellenőrizze a levélszemét (SPAM) mappát is]! Ebben az esetben adatai ismételt megadásával szükséges újra elindítania a regisztrációs folyamatot.
Javasoljuk, folyamatosan kísérje figyelemmel a program regisztrációjának oldalát, mert az érvényes regisztrációval rendelkezők bármikor lemondhatják regisztrációjukat, így lehetőséget teremtve másoknak is.

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről