Koncert 2024.06.25. 19:30
Ifjú versenygyőztesek hangversenye

Jegyárak

Ingyenes, regisztrációhoz kötött
Honnan értesült az eseményről? Segítse munkánkat válaszával!
1. Kérjük, a regisztrációhoz adja meg vezeték- és keresztnevét, e-mail címét és a regisztrálandó személyek számát. Ez utóbbi a legördülő menüben adható meg, minimum 1, maximum 5 fő. Egy e-mail cím csak egy megerősített regisztrációval rendelkezhet.
A megadott adatokat csak jelen rendezvényhez rögzítjük, azokat a rendszer a rendezvényt követően automatikusan törli.
Adatvédelmi szabályzataink megismerését és elfogadását követően jelentkezhet hírleveleinkre, amely esetén nevét és a hozzá kapcsolódó e-mail címet felvesszük hírleveleink címzettjei közé. Hírleveleink végén található „Leiratkozás a listáról” feliratra kattintva bármikor lemondhatja szolgáltatásunkat. (A regisztráció érvényességének nem feltétele a hírlevélre való feliratkozás).
Munkánk segítése érdekében kérjük, jelezze honnan értesült a rendezvényről! Statisztikánkban csak a kérdésre adott válaszát rögzítjük, neve és elérhetősége nem kerül rögzítésre. (A regisztráció érvényességének nem feltétele e mezők kitöltése).
Ezt követően kérjük, kattintson a „Nem vagyok robot” felirat melletti négyzetbe, majd nyomja meg a „Jelentkezés” gombot regisztrációja elindítása érdekében.
2. A vigado.hu felületén tájékoztató jelenik meg a további teendőkről.
3. A „Jelentkezés” gomb megnyomását követően „Esemény regisztráció aktiválása” címmel automatikusan küldött visszaigazoló e-mailt fog kapni az Ön által megadott e-mail címre [amennyiben nem találja, kérjük, ellenőrizze a levélszemét (SPAM) mappában is!]. A visszaigazoló e-mailben található „Regisztráció aktiválása” feliratra kattintva véglegesíthető a megkezdett regisztráció. Felhívjuk figyelmét, hogy amíg regisztrációját nem aktiválja, addig az Ön által lefoglalt helyeket nem áll módunkban garantálni.
4. Amennyiben a „Regisztráció aktiválása” feliratra való kattintáskor rendelkezésre áll még szabad hely, úgy a vigado.hu felületén tájékoztató üzenet jelenik meg a regisztráció sikerességéről. Ebben az esetben „Esemény regisztráció megerősítése” címmel automatikusan küldött e-mailben tájékoztatjuk sikeres regisztrációjáról és a program legfontosabb adatairól (cím, időpont, helyszín, regisztráltak száma) valamint a jegyek átvételének legkésőbbi időpontjáról.
5. Amennyiben véglegesítette regisztrációját, de mégsem tud részt venni a programon, kérjük az e-mailben lévő „Regisztráció lemondása” linken keresztül mondja le regisztrációját, így lehetőséget ad másoknak a regisztrációra.
6. Amennyiben a „Regisztráció aktiválása” feliratra való kattintáskor már nem áll rendelkezésre szabad hely, úgy a vigado.hu felületén tájékoztató üzenet jelenik meg, valamint a „Tájékoztatás Várólistára kerülésről” címmel automatikusan kiküldött e-mail arról értesíti, hogy a létszámkeret már betelt és automatikusan felvettük a Várólistára.

Kérjük érvényes regisztrációval rendelkező kedves vendégeinket, hogy jegyeiket a program kezdete előtt legkésőbb 20 perccel vegyék át. Az addig át nem vett jegyeket sajnos nem áll módunkban tovább fenntartani.

Kérjük, a Pesti Vigadó felkeresése előtt minden esetben tájékozódjanak az épület aktuális látogathatósági feltételeiről és vegyék figyelembe, hogy a bejutás több időt vehet igénybe!

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről