Ismeretterjesztés 2020.10.19. 18:00
Őszi Irodalmi Gála

Jegyárak

INGYENES
1. Kérjük, adja meg vezeték- és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát, a regisztrálandó személyek számát, valamint kattintson a „Nem vagyok robot” felirat melletti négyzetbe. A „Jelentkezés” gomb megnyomása után visszaigazoló e-mailt küldünk az Ön által megadott címre (amennyiben nem érkezik meg, kérjük, ellenőrizze a levélszemét (SPAM) mappában is!). Ebben egy linket talál, amelyre kattintva véglegesítheti a regisztrációt. A regisztrálandók száma legördülő menüben adható meg, minimum 1, maximum 5 fő. Egy e-mail címről csak egyszer lehet regisztrálni, kivéve, ha a korábbi jelentkezése lemondásra, vagy „Várólistára” került.
2. Kérjük, nyomja meg a „Jelentkezés” gombot.
3. A vigado.hu felületén tájékoztató jelenik meg a további teendőkről.
4. Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e visszaigazoló e-mailünket. Amennyiben nem, kérjük, ellenőrizze, hogy esetleg a levélszemét (SPAM) mappába került levelünk!
5. Kérjük, kattintson az aktiváló linkre.
6. Amennyiben az aktiváló linkre való kattintáskor rendelkezésre áll még szabad hely, úgy a vigado.hu felületén tájékoztató üzenet jelenik meg, amely a regisztráció sikerét jelzi. Sikeres regisztráció esetén e-mailben tájékoztatjuk a program legfontosabb adatairól. Amennyiben mégsem tud részt venni a programon, kérjük az e-mailben lévő „Lemondás” linken keresztül mondja le regisztrációját, így lehetőséget ad másoknak a regisztrációra.
7. Amennyiben az aktiváló linkre való kattintáskor már nem áll rendelkezésre szabad hely, úgy a vigado.hu felületén megjelenő tájékoztató üzenet valamint a kiküldött e-mail arról értesíti, hogy „Várólistára” került.

Kérjük érvényes regisztrációval rendelkező kedves vendégeinket, hogy jegyeiket a program kezdete előtt legkésőbb 20 perccel vegyék át. Az addig át nem vett jegyeket sajnos nem áll módunkban tovább fenntartani.

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről