Hírek

Design Hét Budapest: Eco-friendly workshopok
2019. 10. 02.
Design Hét Budapest: Eco-friendly workshopok
Design Hét Budapest: Eco-friendly workshopok

Design Hét Budapest programjai között idén két könnyed, mégis témáit tekintve lényeges programmal igyekszünk felkelteni a figyelmet a környezettudatos divatra.

Október 6-án Tudatos ruhatár címmel a WEALL márka tervezője, Balogh Dóra mutatja be, hogyan lehet minimális számú ruhatárral multifunkcionális outfiteket létrehozni. A cél a közösségi szemléletformálás: a slow fashion és a tudatos vásárlás közti kapcsolódási pontok feltárása, illetve a használati értéknövelés lehetőségeinek bemutatása.

A divatprezentációt követően az érdeklődők a márka új kollekciójának darabjaiból és a helyszínre előkészített kiegészítőkből (Delka Bag, Hodlik Anna Bag, ByAt, Faludi G, Maminvent, Rulied by casa d'oro) szabadon alakítják a modellek outfitjeit. Az eseményen résztvevők megoszthatják gondolataikat, hogy a kialakított outfitet milyen közegbe képzelik el, hol viselnék.

Programajánló: Tudatos ruhatár

2019. október 6. 13:00  Jegyár: 1.000 Ft

Október 9-én készítsd el egyedi kiegészítődet! Upcycling - Bőrhulladék-hasznosító workshoppal érkezik a Pesti Vigadóban Maminvent, azaz Kopócs Éva, aki az újrahasznosított alapanyagokból készült design termékek úttörőjének számít hazánkban. A kétórás workshopon a részvevők szabadon garázdálkodhatnak Maminvent több fióknyi különleges bőre között, és kedvükre válogathatják a megálmodott ékszerekhez vagy apró használati tárgyakhoz a darabokat.

Programajánló:  Upcycling - Bőrhulladék-hasznosító workshop

2019. október 9. 16:30 Jegyár: 2.900 Ft