Kiállítás 2019.10.17. - 2019.10.17.
Tárlatvezetés M. Novák András képzőművésszel

Jegyárak

Díjtalan belépés

A Magyar Festészet Napja rendezvénysorozat alkalmából egész nap ingyenesen látogatható M. Novák András Munkácsy-díjas festőművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagjának kiállítása. 

Az Őszi lehalászás című tárlaton 17 órakor kezdődő tárlatvezetésen maga a művész kalauzolja az érdeklődőket, és vezeti be a résztvevőket festői világának érdekességeibe.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a galeria@vigado.hu címen.

KIÁLLÍTÁS

Őszi lehalászás

„Örök kérdéseink - világunk, életünk, múltunk, jövőnk vonatkozásában - még megvannak. A választ keresők - tudós, művész, filozófus, csupán csak gondolkodó emberek - fogynak. A válasz helyett profit motorja hajtotta, másodlagos fogyasztói, hedonista világot teremtett századunk. A „feleslegességig” szabaddá vált kortárs művész (becsülve, ismerve, szeretve a korábbi korok mesterségbeli értékeit) egy kereső, kérdező ember. Képi válaszaiban keresi, teremti a felejteni ítélt tartalmi értékeket: hitek, ideák, minőség, felelősség ideális befogadó formáját. Hogy a fogás, fogás a koron, a koromon (75 év) hogyan sikerült, az „Őszi lehalászás” című kiállítás mutatja a Vigadóban.”

M. Novák András képzőművész,

az MMA rendes tagja

***

VÁLTSON ÉVES KIÁLLÍTÁSBÉRLETET! 

A kártya egy egész éven át élményekkel ajándékozza meg tulajdonosát! A Pesti Vigadó éves kiállításbérlete korlátlan számú belépést biztosít az aktuálisan látogatható valamennyi kiállításra és a teljes műemléki épület látogatható tereibe.

Helyszín

Vigadó Galéria V. emeleti kiállítóterem A Vigadó Galéria V. emeleti kiállítóterme a tetőtér 2014-es beépítésével jött létre. bővebben a helyszínről