Hírek

Felhívás
2018. 05. 05.
Felhívás
Felhívás

Várjuk a Pesti Vigadóról készült régi fotóit, fényképeit

Rendelkezik régi fotóval, fényképpel (1865-től 2004-ig) a Pesti Vigadóról (vagy akár elődjéről, a Redoute-ról), melyet szívesen látna viszont 2018 őszén nyíló kiállításunkon?

Kérjük jutassa el hozzánk 2018. augusztus 31-éig a kommunikacio@vigado.hu- ra küldött elektronikus levelében, hogy a beérkezett anyagokból kiválogathassuk azokat, amelyeket a szélesebb közvélemény számára is bemutathatunk 2018 őszén nyíló, az épületet bemutató időszakos kiállításunkon.

A fotók, fényképek ábrázolhatják a Pesti Vigadót kívülről, vagy egy-egy részletét belülről. Lehetnek készítésének körülményei, akár a rajta szereplő személyek ismeretlenek, de örömmel vesszük, ha meg tudnak osztani velünk információkat az esemény címéről, dátumáról és a rajta szereplő személyekről.

Amennyiben nem rendelkezik a fotóról, fényképről elektronikusan küldhető, jó minőségű másolattal (min. 300 dpi), kérem írjon nekünk a kommunikacio@vigado.hu -ra, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot a régi fotó, fénykép megfelelő minőségű digitalizálása érdekében.