Hírek

Óriási érdeklődés a Budapest100 - Pesti Vigadó sétáira!
2017. 04. 12.
Óriási érdeklődés a Budapest100 - Pesti Vigadó sétáira!
Óriási érdeklődés a Budapest100 - Pesti Vigadó sétáira!

Először csatlakozott a Pesti Vigadó a Budapest100 programhoz. A négy meghirdetett épülettörténeti séta már a regisztráció napján betelt.

A rendhagyó, az egész várost megmozgató Budapest100 olyan esemény, amely hagyományteremtő szándékkal indult. Küldetésüknek tekintik, hogy felhívják a figyelmet a városban lévő építészeti értékekre, és egy civil városi ünnep létrehozásával mérsékeljék a társadalmi elszigeteltséget. A program ötletgazdája az OSA Archívum, szervezője a KÉK – Kortárs Építészeti Központ, támogatói a Budapest Főváros Önkormányzata, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Kulturális Alap.

Köszönjük a rengeteg jelentkezőt, és érdeklődőt. Akinek nem sikerült regisztrálni az épületlátogatási időpontokra, az se csüggedjen, jöjjön el, és nézze meg a Budapest100 önkéntesei által összeállított történeti kiállítást, valamint csodálja meg a Pesti Vigadó Előcsarnokát.

Továbbá kövesse a Pesti Vigadó Facebook oldalát, hogy elsőként értesüljön a Budapest100 programmal kapcsolatos információkról. Érdemes, mert lesznek még meglepetések!